Business Contact Facebook Twitter

Als je zo slim bent, waarom ben je dan niet gelukkig? Raj Raghunathan

€ 19,99 Beschikbaar Bestel dit boek
  • Paperback
  • 288 blz.
  • ISBN 9789047006954
  • juni 2016

Wie slim is en goed nadenkt over leven en carrière, is vaker succesvol. Maar zijn slimme mensen daardoor ook vaker gelukkig? Niets is minder waar.

Onderzoek wijst er zelfs op dat de voorwaarden voor succes geluk juist in de weg staan. Raj Raghunathan kon het niet geloven en ging op onderzoek uit. Hij verslond alles wat de wetenschap hem kon bieden op het gebied van geluk. In dit boek neemt hij je mee op een avontuurlijke zoektocht naar de betekenis van geluk. Hij ontdekte hardnekkige misvattingen en kwam tot verrassende inzichten. Zo is vrijgevigheid niet alleen de sleutel tot geluk, maar leidt het ook tot duurzaam succes, en kun je beter onzekerheid omarmen dan grip te willen hebben op alle aspecten van je leven. Als je zo slim bent, waarom ben je dan niet gelukkig? laat zien hoe je verkeerde aannames kunt vervangen door voorwaarden en gewoontes die wél leiden tot een gelukkig leven.

Recente boeken

 

Dit boek in de pers

‘Dit boek zal je helpen om het leven optimistisch te benaderen, waardoor er meer mogelijk wordt dan je had durven dromen. Zeker een aanrader!’ Barbara Oakley, Professor of Engineering, Oakland University

‘Je bent het aan jezelf verplicht om alles uit je handen te laten vallen en direct te beginnen met het lezen van dit boek!’Marshall Goldsmith, CEO-coach en auteur van Triggers.