Business Contact Facebook Twitter

TEDxAmsterdam lezing van oprichter Jim Stolze gelanceerd in boekvorm

Op donderdag 29 november vindt de tiende (jubileum)editie plaats van TEDxAmsterdam. Een dag vol nieuwe TED Talks met creatieve, inspirerende en vernieuwende ideeën over uiteenlopende onderwerpen. Sinds 2012 is Uitgeverij Business Contact een van de trotse partners van TEDxAmsterdam. Geheel volgens het TED-motto ‘Ideas worth spreading’ geven we ieder jaar de beste lezing van het voorafgaande jaar in boekvorm uit.

Dit jaar is gekozen voor Wie is er bang voor kunstmatige intelligentie?, waarin Jim Stolze innovatie in een nieuw daglicht zet en voor ons op haast theatrale wijze de brave new world van kunstmatige intelligentie ontsluit. Jim Stolze was ook de oprichter (en tot 2016 de grote gangmaker) van TEDxAmsterdam, een van de eerste tien TEDX-initiatieven in de wereld. Passend bij deze jubileumeditie vertelt hij in het boekje over zijn zoektocht naar inspiratie en hoe hij van TEDxAmsterdam een ongekend succes wist te maken.

Net als vorig jaar zullen de bezoekers van TEDxAmsterdam het boekje cadeau krijgen. Ook is het in limited edition leverbaar in de (online) boekhandel.

Eerder verscheen in deze samenwerking tussen Uitgeverij Business Contact en TEDxAmsterdam:

Op zoek naar de waarheid van Eliot Higgins (2017)
Een kleine inkijk in onze angsten van Damiaan Denys (2016)
Vier het leven van Duncan Stutterheim (2015)
Drie universele levenslessen van Jimmy Nelson (2014)
Volg je instinct, niet de feiten van Rory Sutherland (2013)
De technologie van ideeën van Barry Schwartz (2012)