Business Contact Facebook Twitter

Simon Sinek komt naar Nederland

Schrijver, denker en spreker Simon Sinek, bekend van de invloedrijke bestseller Begin met het waarom en zijn inspirerende (TED-)talks, komt op 4 november naar Amsterdam voor een exclusief seminar. Hij zal hier onder andere spreken over zijn nieuwste boek Het oneindige spel, dat op 15 oktober zal verschijnen.

Donderdag start de inschrijving voor zijn seminar Purpose Driven Leadership. Bij DenkProducties vind je meer informatie.

Nieuw boek ‘Het oneindige spel’

Het oneindige spel (The Infinite Game) is een belangrijk nieuw werk in zijn oeuvre. In het bedrijfsleven wordt ter inspiratie regelmatig naar de sport gekeken. Maar het runnen van een bedrijf of simpelweg je werk goed doen, is een stuk ingewikkelder dan bijvoorbeeld voetbal, met zijn heldere spelregels en duidelijke einde. Sinek laat zien dat, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, er in het (bedrijfs)leven sprake is van een oneindig spel. Je kunt nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen op je pad. Een oneindig spel spelen alsof het eindig is, kan bovendien rampzalig zijn.

Sinek gaat in op de spelregels van een oneindig spel, en hoe je hiermee sterke organisaties kunt bouwen die op de lange termijn leidend zijn en vele stormen kunnen trotseren. Met een helder ‘waarom’ dat richting geeft en mensen inspireert.  Met leiders die ménsen vooropzetten in plaats van cijfers en prestaties.