Business Contact Facebook Twitter

Marthe Walter: 'Dit boek had ik zelf willen lezen toen ik begon als ZZP'er'

In onze interviewserie Bookstories deze keer Marthe Walter, auteur van het boek Wat een baas!

Marthe Walter: ‘Dit is eigenlijk het boek wat ik zelf had willen lezen toen ik aan zelfstandig ondernemerschap begon. Ik had een KVK nummer nodig en dacht dit toen heel spannend te vinden. Dat is vast heel moeilijk om dat te krijgen. Nou, dat is het niet. Het is heel makkelijk, je betaalt 50 euro en je hebt je KVK nummer. Maar daarna volgt er eigenlijk nog van alles waar niemand je iets over vertelt.’

In deze video deelt ze belangrijke tips om jou als ZZP’er te behoeden voor fouten. Bijvoorbeeld hoe je je uurtarief bepaalt, hoe je een burn-out voorkomt en hoe je kunt werken aan je zichtbaarheid.