Business Contact Facebook Twitter

Houd de zaag scherp - tijdelijk inclusief webinar

Investeren in je eigen groei, ontwikkeling en gezondheid is het eerste dat erbij in schiet, zeker nu het weer druk is.‘Wanneer je de zaag slijpt, behoud en verbeter je het meest waardevolle dat je bezit – namelijk jezelf’, schreef Stephen Covey in zijn beroemde bestseller ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’. Daarom is er nu het handzame boekje Houd de zaag scherp, over deze vaak vergeten zevende eigenschap van zelfververnieuwing, nu tijdelijk inclusief een webinar door FranklinCovey-trainer Glenn Vergoossen op 14 oktober van 10.30-12 uur (ook later terug te kijken).

Eigenschap 7: Houd de zaag scherp

Deze zevende eigenschap is cruciaal, want zij is de voedingsbodem van groei en ontwikkeling. Als je de tijd neemt om goed voor jezelf te zorgen op de vier dimensies van menselijke behoeften: lichamelijk, spiritueel, geestelijk en sociaal-emotioneel, vergroot je je vermogen om jouw doelen te bereiken en om te gaan met uitdagingen en tegenslagen.

Gratis webinar bij het boek

Tot 14 oktober krijg je als extra boost bij aanschaf van het boek gratis toegang tot een exclusief Houd de zaag scherp-webinar op 14 oktober van 10.30-12.00 uur (online). Dit webinar wordt gegeven door Glenn Vergoossen van FranklinCovey Benelux, de Nederlandse tak van de door Stephen Covey opgerichte trainingsorganisatie. FranklinCovey helpt mensen en organisaties met het behalen van resultaten waar een verandering van gedrag nodig is. Tijdens het webinar leer je hoe je een betere balans vindt tussen werk en privé, en hoe je ruimte maakt voor zelfvernieuwing.

Stephen Covey – Houd de zaag scherp (gebonden), €15,-

>Investeer in jezelf en koop het boek nu bij managementboek.nl en ontvang direct de inschrijflink voor het webinar <