Business Contact Facebook Twitter

Formule X vlog: kijk achter de schermen en versnel je organisatie

Jurriaan Kamer en Rini van Solingen presenteerden gisteren hun nieuwe boek Formule X. Het was een feestelijke bijeenkomst bij het hoofdkantoor van Bol.com in Utrecht.

Formule X is een verhalend managementboek over snelheid, leiderschap en organisatieverandering. Het vertelt over Ronald Verhulst, directeur van een groot keukenbedrijf, die met hulp van een F1-teambaas zijn organisatie weet te versnellen. De wereld van de Formule 1 bewijst dat snelheid niet gelijk hoeft te staan aan slecht werk. Binnen de korte tijd tussen de races moet daar de enorme klus geklaard worden om alle data te analyseren en nieuwe onderdelen te ontwerpen, te produceren, te verschepen en in te bouwen. Hoe doen ze dat? En wat kun jij daarvan leren en direct toepassen in jouw werkomgeving?

Kamer en Van Solingen bezochten de Formule 1 Grand Prix van Barcelona en geven een exclusief kijkje achter de schermen. Bekijk hieronder hun vlog terug. En mocht je er geen genoeg van kunnen krijgen: op 30 september geven ze een avondseminar.