Business Contact Facebook Twitter

Actieprijs e-book 'Groeien met je bedrijf' (tot 31 oktober!)

Als ondernemer wil je in eerste instantie vooral een goed en stabiel bedrijf neerzetten en uitbouwen. Maar als je wilt blijven groeien, is het belangrijk dat je ook onder de motorkap van je bedrijf alles op orde hebt. Misschien laat je wel kansen liggen op het gebied van financiën of bedrijfsvoering. Weet jij bijvoorbeeld waar je het meest op verdient? Zou je je efficiency kunnen vergroten door meer gebruik te maken van automatiseringssystemen? Weet je hoe je kunt sturen op je cashflow en zo je onderneming financieel fit maakt? Maak je eigenlijk wel gebruik van alle beschikbare fiscale faciliteiten?

In Groeien met je bedrijf helpt registeraccountant en financieel expert Marjan Heemskerk je die volgende stap in je onderneming te zetten. Ze laat zien hoe je inzicht krijgt in de belangrijkste cijfers, wat je moet weten over verzekeringen en pensioenregelingen, hoe je je bedrijf zo veel mogelijk automatiseert, wat er komt kijken bij het inhuren van personeel en nog veel meer. Met de praktische tips in dit boek ben jij klaar om je bedrijf verder te professionaliseren.

Benieuwd naar Groeien met je bedrijf? Tot en met 31 oktober heeft het e-book een actieprijs van 6,99 euro! Het boek is ook verkrijgbaar als paperback.