Business Contact Facebook Twitter

Simon Sinek in RAI Amsterdam

Locatie: RAI Theater, Amsterdam
Datum: 19-04-2020

Simon Sinek komt met The Mindset Tour op zondag 19 april 2020 voor een exclusieve show naar RAI Theater, Amsterdam. Verwacht een interactieve show met in de hoofdrol de best-selling auteur, leiderschapsdenker en optimist: Simon Sinek.

De meesten zullen Sinek kennen van zijn populaire TED Talk in 2009 over het concept 'WHY'. Deze video is een van de meest bekeken TED Talks aller tijden. Zijn interview over 'Millennials in the workplace' ging ook viral en leidde ertoe dat Simon een van de meest gezochte zoektermen van YouTube in 2017 was. Bij Business Contact kwamen o.a. de boeken uit Begin met het waarom, Een voor allen, allen voor een, Samen is beter, Vind je Waarom, Begin met het Waarom en Het oneindige spel.

Diverse organisaties wereldwijd hebben Sinek uitgenodigd om zijn innovatieve opvattingen over leiderschap met hen te delen; van 'American Airlines' tot 'Disney' en 'MARS'. Hij heeft ook de eer gehad om zijn ideeën te delen op de Verenigde Naties, het Congres van de Verenigde Staten en met de meest vooraanstaande leiders van de Amerikaanse luchtmacht, marine, leger en kustwacht.

The Mindset Tour

The Mindset Tour van Simon Sinek is ontworpen om het publiek de kans te geven om op een meer persoonlijke en zinvolle manier met Simon in contact te komen; om vragen te kunnen stellen en zijn unieke gedachten en ideeën over het leven, liefde en leiderschap te kunnen horen. Het doel is dat bezoekers na afloop van deze avond een optimistischer toekomstbeeld hebben met een nieuw perspectief op het leven.

Wachtlijst

De show van Sinek is uitverkocht! Geen tickets gescoord voor The Mindset Tour with Simon Sinek in RAI Amsterdam? Klik hier om je in te schrijven voor de wachtlijst. En kijk hier voor meer informatie over tickets en prijzen.