Business Contact Facebook Twitter

Seminar 'Onzichtbaar overtuigen', met o.a. Pacelle van Goethem

Locatie: Johan Cruijff Arena, Amsterdam
Datum: 13-03-2020

Sommige mensen krijgen alles ‘gedaan’ bij anderen. Ze lijken een streepje voor te hebben, weten anderen feilloos voor hun plannen in te zetten en hoeven nooit te zeuren om een gunst. Hoe doen ze dat toch? Overtuigingkracht zit juist ‘tussen de regels’. In de manier waarop u het brengt. Stem, houding, woordkeus, de inkleding. Inhoud is de basis, de vorm maakt het verschil.

Waar zit uw persoonlijke overtuigingskracht? Wanneer bent u het meest overtuigend? Dat is niet voor iedereen hetzelfde. Iedereen heeft een dominante beïnvloedingsstijl.

Drs Pacelle van Goethem is Nederland’s autoriteit op het gebied van overtuigingskracht. Ze coacht de top in bedrijfsleven en politiek. En op 1 februari leert Pacelle u alle geraffineerde technieken op ‘tussen de regels door’ te beïnvloeden. Alle deelnemers aan dit seminar ontvangen het boek IJs verkopen aan eskimo's.

Het seminar 'Onzichtbaar Overtuigen' is een fascinerende collage van inhoudelijke colleges, korte videoclips en proeverij-achtige oefeningen. Daarnaast komt Cody Keenan, dé speechschrijver van Obama een gastcollege geven over hoe u uw woorden nóg beter kiest en nóg meer effect meegeeft.

Dit seminar is een productie van DenkProducties, kijk voor meer informatie en tickets hier.