Business Contact Facebook Twitter

Seminar 'De essentie van cultuur', met o.a. Pieter van der Haak en Jitske Kramer

Locatie: Maitland Theater, Driebergen
Datum: 14-02-2020

De enige manier om verandering duurzaam te laten zijn is een cultuur- en gedragsverandering. Dat begint met de mensen in uw organisatie en het creëren van een dynamische en wendbare omgeving, waarin iedereen lekker werkt en samen betere resultaten behaald. Maar hoe doet u dat?

Ontdek op 14 februari welke bouwstenen u nodig heeft voor een duurzame cultuurverandering.

Met sprekers: Hans van der Loo, Karen Reichert, Theo Janssen, Jitske Kramer en Pieter van der Haak

Pieter van der Haak - sociaal psycholoog, oprichter P&A Talentontwikkeling, om 11.15:

Eigenaarschap vergroten bij jezelf én je team.

Mensen doen wat ze moeten doen, maar zetten vaak niet dat tandje bij om het verschil te maken. Terwijl iedere organisatie in een snel veranderende wereld nu juist dat zo hard nodig heeft. Eigenaarschap aanwakkeren bij anderen begint bij eigenaarschap bij jezelf. Waar ben jij van? Van de inhoud, of zorg jij er voor dat er een mooi team staat dat in staat is om ook zonder jou de dag dagelijkse werkzaamheden gedaan te krijgen en hierin een verschil kan maken? Pieter laat u kennismaken met de 7 randvoorwaarden voor het vergroten van eigenaarschap

Jitske Kramer - corporate antropoloog en oprichter van HumanDimensions, om 15:30:

Teamcultuur: samen bouwen aan de tribes van morgen.

Sterke tribes hebben goed en eerlijk geregeld wie mag meedoen, meepraten en meebeslissen. Jitske Kramer maakt inzichtelijk hoe culturen, tribes, zich vormen in interactie en besluitvorming. Wat de rol van leiders hierin is. En hoe tribale guilty pleasures in de weg kunnen staan bij het vormen van open culturen. Hoe kunnen we naar de verschillende perspectieven luisteren, en tegelijkertijd daadkrachtig handelen en een koers uitzetten. Dit vraagt inclusief leiderschap met power én love. Kampvuren en wezenlijke gesprekken, met aandacht voor dialoog en debat, voor harmonie en conflict. Een lezing die aanzet tot denken.

Kijk voor meer informatie en tickets hier.