Business Contact Facebook Twitter

Event 'Agile Leadership Europe' met o.a. Rini van Solingen

Locatie: Johan Cruijff Arena, Amsterdam
Datum: 21-04-2020

Voor veel organisaties is het tegenwoordig normaal dat er met zelforganiserende teams wordt gewerkt. Voor leidinggevenden rijst hierdoor de vraag wat dit betekent voor hun rol. Wordt deze kleiner, groter of verdwijnt deze helemaal en ontstaat er een nieuwe rol? Daarnaast hoor je geluiden dat managers veel meer leiders zouden moeten zijn, maar wat houdt dit type leiderschap dan in?

Managementboek en Prowareness organiseren daarom voor de 3e keer het event ‘Agile Leadership Europe’. Vorig jaar bezochten méér dan 600 deelnemers dit agile event in Amsterdam.

Tijdens deze dag gaan diverse topsprekers zoals Rini van Solingen, dé agile expert in Nederland en schrijver van De bijenherder en Formule X en Huub Vermeulen (CEO Bol.com) in op bovenstaande vragen en stellen het onderwerp (Agile) leiderschap van de toekomst centraal. Hoe word jij de Agile leider van de toekomst?

Sprekers: Rini van Solingen, Huub Vermeulen, Matt Barnaby, Marianne Rimbark, Eric de Groot, Anje-Marijcke van Boxtel en Peter Koning.

Het programma is nog volop in ontwikkeling, kijk voor meer informatie en tickets hier.