Business Contact Facebook Twitter

Boeklancering 'Exponentiële transformatie' op 18 maart

Op 18 maart vindt de boeklancering van Exponentiële transformatie plaats, het inspirerende werkboek bij de wereldwijde bestseller Exponentiële organisaties.

De exponentiële organisatie (ExO) weet in dit tijdperk van technologische verandering exponentiële groei te realiseren door een nieuwe, disruptieve manier van werken. Exponentiële transformatie laat je in een helder stappenplan zien hoe jouw organisatie de kansen van de technologische innovatie kan benutten en disruptie voor kan blijven.

Tijdens het evenement zullen auteurs Salim Ismail en Francisco Palao via een live videoverbinding aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Daarnaast zal Peter Maarten Westerhout, chapter lead
SingularityU Amsterdam en ee van de Nederlandse partners van het boek, een lezing geven. Tot slot vindt er een panelgesprek plaats met senior managers van een aantal grote organisaties, die zullen ingaan op hun eigen transformatie en ExO-score.

De boeklancering is van 16.30 tot 19.00 uur in in de Disruption Hall van Epicenter Amsterdam, Fred. Roeskestraat 115 in Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.