Business Contact Facebook Twitter

'Ben jij al activist?' van An Kramer kanshebber Ooa Boek van het Jaar 2020

Ieder jaar selecteert de boekenjury van de Ooa (De beroeps­vereniging voor organisatie­kundigen en -adviseurs) de beste tien boeken van het voorgaande jaar. Kanshebber dit jaar is An Kramer met haar boek Ben jij al activist?

In Ben jij al activist?  roept An Kramer organisaties op om actuele maatschappelijke vraagstukken in hun business centraal te zetten. In de betekeniseconomie staat winst niet meer voorop, maar gaat het om maatschappelijke impact. Dit maakt organisaties aantrekkelijk voor zowel klanten als medewerkers. Vanuit jarenlange ervaring als veranderkundige rekt Kramer je denken op en reikt ze je verrassende, direct uitvoerbare opdrachten aan waarmee je onmiddellijk impact op jouw organisatie hebt. Ben jij al activist?  is een praktisch en visionair boek voor iedereen in organisaties, ongeacht positie of rol, die wil bijdragen aan een duurzame en sociale samenleving.

Tijdens het event Boek & Festival wordt de Ooa-boek-van-het-jaar prijs uitgereikt: een inspirerende middag waarin de genomineerde schrijvers je in boeksessies en workshops laten kennismaken met hun gedachtengoed. Tussen de boekensessies en workshops door is er gelegenheid in allerlei boeken te neuzen en elkaar en de auteurs te ontmoeten. Binnenkort wordt bekendgemaakt welke boeksessies gegeven worden tijdens het Ooa Boek & Festival.

Ben jij nieuwsgierig naar de presentatie van de auteurs en wil je de bekendmaking van de titel ‘Ooa Boek van het Jaar 2020’ niet missen? Kijk dan hier voor meer informatie of als je je wilt aanmelden.