Business Contact Facebook Twitter

Schrijvers

 
 
 • Mathieu Weggeman is hoogleraar Organisatiekunde aan de Technische Universiteit Eindhoven en daarnaast bestuursadviseur. Met zijn boek Leidinggeven aan professionals? Niet doen! won hij eerder de prijs voor beste managementboek van het jaar.
    Auteur
 • MAAIKE WIND (1981) is blogger en ondernemer. Ze studeerde culturele antropologie en journalistiek. Jarenlang werkte ze als journalist, eerst bij Trouw en later bij Dagblad van het Noorden. Ze woont met haar zoon en een poes in Groningen en ze is dol op YouTube, Stardew Valley en The Sims.
    Auteur
 • Erwin Witteveen is een journalist die met humor en diepgang ingewikkelde dingen in heldere taal vertelt. Als schrijver, spreker en innovatiedeskundige knaagt hij voortdurend aan vast gewoontes en oude aannames. 
    Auteur
 • Christopher Wylie (1984, Canada) studeerde rechten aan de London School of Economics en is datawetenschapper. Hij werkt nu als trendvoorspeller in de modeindustrie. Hij werd bekend als klokkenluider van Cambridge Analytica. Zijn onthullingen deden Silicon Valley op haar grondvesten schudden en veroorzaakten een van de grootste internationale onderzoeken naar datacriminaliteit ooit. 
    Auteur