Business Contact Facebook Twitter

Schrijvers

 
 
 • Pieter van der Haak studeerde werktuigbouwkunde en sociale psychologie. Hij gelooft niet in management, maar wel in leiderschap. Hij geeft leiding aan P&A Talentontwikkeling en begeleidt teams en leidinggevenden op hun reis ‘van Goed naar Geweldig’.
    Auteur
 • Rob de Haas is een veranderdenker en -doener. Hij stimuleert het individueel en collectief denken in professionele settings in binnen- en buitenland om individuen en teams beter te laten presteren. Tot 2010 was hij de drijvende kracht achter het De Bono Expertisecentrum van de School voor de Toekomst. Hij verzorgde in samenwerking met de Governance University een training rond ‘Authentiek leiderschap voor toezichthouders in de zorg’ en leidde samen met Wouter Hart...
    Auteur
 • Dominique Haijtema is psycholoog en freelance journalist. Zij was hoofdredacteur van het tijdschrift Management Team en werkte tevens voor tijdschriften als Quest Psychologie, Happinez, Santé, Slow Management en Ode. Eerder was zij werkzaam als verslaggever voor Nederlandse kranten als Het Parool en de Duitse krant Die Welt in Berlijn. Ook deed zij ervaring op als redacteur bij het Het Financieele Dagblad. Zij recenseerde managementboeken voor Het Financieele Dagblad...
    Auteur
 • Taddy Hall is ‎Senior vp voor innovatie bij The Nielsen Company.
    Auteur
 • Charles Hampden-Turner is 'permanent visitor' aan het Judge Institute of Management Studies van de universiteit van Cambridge. Hij heeft vijftien boeken op zijn naam staan.
    Auteur
 • Morten T. Hansen is professor aan de School of Information van UC Berkeley. Eerder doceerde hij aan de Harvard Business School en INSEAD.
    Auteur
 • DARREN HARDY is voormalig uitgever van success magazine, interviewde jarenlang voor verschillende televisieprogramma’s succesvolle ondernemers en leiders, onder wie Richard Branson, Steve Jobs, Elon Musk, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg, Howard Schultz en Jack Welch. Hij is keynote speaker, adviseur en New York Times-bestsellerauteur van The Entrepreneur Roller Coaster, Living Your Best Year Ever en Het sneeuwbaleffect.
    Auteur
 • Verne Harnish is auteur, consultant, en veelgevraagd spreker.
    Auteur
 • MEHDI HASAN is een Brits- Amerikaanse journalist en nieuwslezer. Zijn programma The Mehdi Hasan Show wordt uitgezonden bij de nbc. Hij interviewde vele politici en beroemdheden, van Bernie Sanders en Alexandria Ocasio- Cortez tot Russell Brand en John Legend.
    Auteur
 • David K. Hatchis global director of strategic initiatives bij FranklinCovey.
    Auteur
 
<<