Business Contact Facebook Twitter

Schrijvers

 
 
 • Nick van Dam promoveerde aan Nyenrode op Human Capital Development en is Global Director Learning and Innovation voor Deloitte Touche Tohmatsu. Van Dam werkte een aantal jaar in de VS en heeft veel internationale managementervaring. Hij schreef een groot aantal artikelen en boeken, het merendeel in het Engels. Een succesvolle Nederlandse titel was Een praktijkgerichte benadering van organisatie & management. 
    Auteur
 • Susan Dathe-Douglass is bij FranklinCovey onder meer ‘leadership delivery consultant’: ze is expert in de ontwikkeling en uitvoering van tailormade leiderschapstrajecten en doet dit voor talloze organisaties. 
    Auteur
 • Dr. Stefan Decuyper is expert in teamleren. Hij bijt zich al twaalf jaar vast in het thema. Sinds 2010 werkt hij als teamcoach bij Unicorn, een Belgisch bedrijf dat individuen, teams en organisaties helpt om de kloof tussen weten en doen te dichten.
    Auteur
 • Benno Diederiks (DICTA) is een zelfstandig coach/trainer/opleider, en gecertificeerd Mediator en Master NLP. Hij brengt de talenten in organisaties in kaart en begeleidt ze via trainingen en workshops.
    Auteur
 •  Karen Dillon was tot 2011 hoofdredacteur van de Harvard Business Review.
    Auteur
 • Simon Douw startte met Gijsbert Koren het allereerste crowdfundingadviesbureau ter wereld: Douw&Koren. Ze zijn de initiatiefnemers van Crowdfunding Day en crowdfest en gelden na zeven jaar onderzoek, sparren met de top van de financiële sector en de overheid en 25.000 trainingen in crowdfunding internationaal als dé autoriteiten op dit gebied.
    Auteur
 • Larry Downes is tech-consultant en schrijft voor onder meer The Wall Street Journal, usa Today en Harvard Business Review. Eerder verscheen van hem Killer-app.Foto (c) Robert Houser
    Auteur
 • Linda van den Driessche is als onafhankelijk assessmentpsycholoog actief voor verschillende hr-adviesbureaus. Ze heeft een mastergraad in arbeids- en organisatiepsychologie en International Business Communication.
    Auteur
 • Patrick van der Duin heeft meer dan twintig internationale wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan in onder meer Futures, Foresight, Technological Forecasting & Social Change en de International Journal of Technology Management. Daarnaast heeft hij acht boeken geschreven en geredigeerd op het gebied van toekomstonderzoek en innovatiemanagement. Hij geeft les op het gebied van toekomstonderzoek en innovatiemanagement, is affiliate...
    Auteur
 • David Duncan is partner bij Innosight – hij schreef eerder Building a Growth Factory.
    Auteur